Material Project Life

Posar en marxa el Project Life és una autèntica ruina!!! Bé, com tot el que és comença en el món del Scrap, perquè si una cosa està clara, aquest "hobby" de baratet no té res de res.....

Bé, per fer el Project Life necessitarem  tres coses fonamentals: Àlbum + Fundas + Tarjetes
--
Poner en funcionamiento el Project Life es una auténtica ruina!!!!! Bien, como todo lo que se empieza en el mundo del Scrap, porque si una cosa está clara, es que éste "hobby" de barato no tiene nada de nada.... 

Bien, para hacer el Project Life, necesitamos tres cosas fundamentales: álbum + fundas + tarjetas



Per l'àlbum però  he triat el de Sant Paperets que en la seva versió més econòmica (9.90.- €)  i una mica de "tunning" made in Moments de Paper ja farà el fet i m'ha ajudat ha estalviar-me uns eurillos per comprar-me algunes tarjetetes més !!!!
---
Para el álbum, ésta vez he comprado una de la tienda Sants Paperets que en su versión mas económica  (9.90.-€) y un poquita de "tunning" made in Moments de Paper, ya me va ha servir y me ayudará a ahorrar unos eurillos para comprarme unas tarjetillas mas!!!!


Una mica de Gesso per aquí .... una mica de pintura acrílica per allà... una enganchina  i......... aquest és el resultat :
---
Un poquito de Gesso por quí... un poquito de pintura acrílica por allí... una pegatina y .... éste es el resultado: 





Ara toca anar omplin-t'ho cada setmana... i no és feina fàcil !!!!!
Ahora toca llenarlo cada semana y no es taera facil !!!!

Comentarios

  1. T'ha quedat preciós aquest àlbum Ari. A veure si ens veiem aquest cap de setmana al Handmade festival; seré a l'stand del Sants Paperets;-o)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostres!!!!! Aquest cap de setmana no serem per la ciutat però espero veure'ns per Cretiva.

      Eliminar

Publicar un comentario