La Vuelta al cole

Avui, alguns de vosaltres esteu deixant els vostres fills a l'inici del curs escolar 2013-14. Alguns d'ells serà la primera vegada que hi van i mentre esteu veient com entren a classe convencuts i sense mirar enrere, pensareu:  qué grans és fan!!!!  I de quina manera tant ràpida!!!! ....... Llavors tirareu enrere en el temps, com si és tractés d'una peli, i anireu a parar en l'època en que estudiàvem i com nosaltres també vam passar pel mateix i portàvem una motxilla més gran que nosaltres !!!! 

Amb aquesta nostàlgia m'he enrecordat del mini- llibreta que vaig fer una vegada amb la col·lecció ABC Primer de Graphic45. "La vuelta al Cole" 
---
Hoy muchos de nosotros estáis dejando vuestros hijos en el inicio del curso escolar. Algunos de ellos será la primera vez que van... y mientras estáis viendo como entran en la clase convencidos y sin mirar atrás, pensareis: qué grandes se están haciendo!!!!! ... Entonces tirareis hacia atrás en el tiempo, cómo si se tratara de una peli, e iréis a parar en la época en la estudiábamos y cómo nosotros también pasamos por lo mismo y llevábamos una mochila mas grande que nosotros !!!!! 
Ahora con ésta nostalgia me he acordado del mini-libreta que hicimos una vez con la colección ABC Primera de Graphic45 "La Vuelta al Cole" 







Comentarios