Els primers 80 anys de la Maria

Aquest àlbum fa un parell d'anys que el vaig regalar!!!! Creia que us l’havia ensenyat i ara m’he adonat que estava pendent per colocar. Així que, val més tard que mai i us ensenyo l’àlbum que vaig fer pels 80 anys de la meva sogra.


Com veureu l’estrucutra és la mateixa que vam fer ma germana (també Scrapbookera) i jo  fer pels 80 de la meva àvia; pero trobo que aquest tipus d'àlbum és molt efectiu en aquests casos i dónen el seu resultat. Espero que us agradi.

-----

Éste álbum lo regalé hace un par de años !!!!!  Creía que os lo había enseñado y ahora me he dado cuenta que estaba pendiente por colocar. Así que, vale mas tarde que nunca y os enseño el álbum que hize para  mi suegra por sus 80 años.

Como podreis ver la estrucutra es la misma que hizimos mi hermana (también Scrapbokera) y yo  para los 80 de mi abuela; pero encuentro que éste tipo de estructura es muy efectiva en éstos casos y da muy buen resultado. Espero que os guste!

Detall en record de la tortuga que la va acompanyar durant molts anys
Detalle en recuerdo de la tortuga que la acompañó durante muchos años.


Primera pàgina: la seva època de nena /// Primera página su epoca de niñez:



Sempre ens explica que de petitona tenia un llibre que es deia: "El Senyor Pèsol i altres plantes"
Siempre nos explica que de pequeñita tenía un libro que se llamaba "El senyor guisante y otras plantas"


Segona part ella de jove // Segona part epoca de joven:





Tercera de part quan és va casar /// Tercera parte cuando se casó: 




Quarta època: mare. I al tenir sis fills la solució que vaig trobar va ser ficar unes quantes fotos variades dins d'un sobre decorat , tal i com podeu veure a les dues fotos seguents /////  Quarta epoca:  mare . Y al tener seis hijos la solución que encontré fue poner diferentes fotos dentro de un sobre docrado, tal y como podeis ver en la siguientes fotos)





Cinquena època: treballadora (tant a casa com a fora) ///// Quinta epoca trabajadora (tanto en casa como fuera):




Sisena època: Àvia. I aquí em tornava a passar el mateix, tenint 13 nets alguna solució havia de trobar !! Així que feu un cop d'ull a la pàgina de l'esquerra.... //// Sexta epoca: Abuela. Y aqui me volvía a pasar lo mismo, teniendo 13 nietos alguna solución tenía que encontrar!!!!! Así que mirar la página de la izquierda ....:



La pàgina de l'esquerra és converteix en un desplegable on hi apareixen cada un dels seus néts. Això després l'ha fet servir quan marxa de viatge amb l'Incerso per "presumir" de super àvia !!!!  ///// La pàgina de la izquierda se convierte en un desplegable donde aparecen cada uno de sus nietos. Ésto despues lo a utlizado cuando se va de viaje con el Incerso para "presumir" de super abuela !!!!!





El desplegable viatger  //// El desplegable viajero 






Cara A 

Cara B 

I la ùltima fulla una foto actual amb un títol: I moltes coses més !!!!!! //// Y la última hoja una foto actual con un título: Y muchas cosas mas!!!!!!!



Fi    ///    Fin




Comentarios