Camí Cap el Nadal 7, dia 7: Confetti a Taula

Hi ha una dia que es especial de per sí: el 31 de desembre !!!  S'acaba un any per alguns bo per altres dolent ..... i comença una de nou amb moltes esperançes per a tots!!! . Aquesta idea de Carnetsparisiens posa una mica color per una nit de celebració.

Aquesta espècie de "tubets" que posarem a la taula, al seu interior amagaran confetti (el podeu fer vosaltres amb forma d'estrelles, rodones del mateix color que el paper de fora, papers que tingueu que us haguin sobrat... tot si val). Però què són aquest tubets??? Doncs rotllos de paper de wàter de tota la vida!!! Així que ja sabeu aneu guardant-los a partir d'ara perquè si ve molta gent a casa teniu feina!!!!!!!

---

Hay un día especial de por sí: el 31 de diciembre !!!!!! Termina un año para algunos bueno, para otros malo ... y empieza uno de nuevo con muchas esperanzas para todos !!!!!! Ésta idea de Carnetsparisiens pone un poquito de color para una noche de celebración. 



Ésta especie de "tubitos" que colocaremos en la mesa en su interior esconde confetti (lo podemos hacer nosotros mismos con forma de estrella, redondas del mismo color que el papel del envoltorio, con papeles que tengamos de otros trabajos.. todo vale). Pero qué son éstos tubitos??? Pues son los rollos de papel de water de toda la vida!!!!! Así que ya ssabéis ir guardandolos a partir de ahora, porque si viene mucha gente en casa tenéis faena!!!!!!

Comentarios

  1. amb imaginació es poden fer coses molt maques

    ResponderEliminar
  2. Tens tota la raó amb imaginació i poques coses fem autèntiques meravelles!!!!!!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario