La Sílvia ens apropa al CHA

La primera vegada que vaig escoltar la paraula "CHA", va sonar-me a xino..... CHA?, CHA?..... que diuen de CHA... ara amb el temps veus que el famós CHA és una meravella per qui pot anar a fer una ullada.

Però que és el CHA? Craft, Hobby & Association. Bé podriem dir d'una manera sencilla i sense tantes històries que no deixa de ser una gran exposició (a lo americà) de totes les noves col·leccions de les cases d'scrapbook, tendències i tècniques i és celebra dos cops a l'any fent coincidint la temporada d'hivern i temporada d'estiu.(una passadaaaaaaaaaaaaaaaa, qui pogués anar-hi cada any)


Si voleu fer una ullada de que és pot trobar al CHA 2011 (i fer-vos les dents llaaaaaargues) la Sílvia de MUNDO CREATIVO ens va penjant videos on podem veure que si mostra............... quines ganes que arribi tot cap aquí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-------

La primera vez que escuché la palabra "CHA", me sonó a chino..CHA? CHA?..... qué dicen CHA??... ahora con el tiempo te das cuenta que el famoso CHA és una maravilla para quin puede ir a darle un vistazo.

 
Pero que es el CHA? Craft, Hobby & Association. Bien podriamos decir de una manera senzilla y sin tantas histórias que no deja de ser una graaan esposixión (a lo americano) de toda las nuevas colecciones de las casas de scrapbook, tendencias y técnicas. Se celebra un par de veces al año concidiendo con la temporada de invierno y verano (una pasadaaaaaaaaaaaaaaaaa, quien pudiera ir cada año!!!!)


Si quereis echar un vistazo para ver que se puede encontrar en el CHA 2011 y haceros los dientes laaaaaaaaaaaaaaaargos)  Sílvia de MUNDO CREATIVO nos va colgando vídeos de la muestra...... que ganes que nos llege todo para aquí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentarios